Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Massage

Massage

Na een hele dag op de pistes of bijvoorbeeld een dagje fietsen is het goed om even te ontspannen. In onze salon kunt u terecht voor verschillende heerlijke massages.

Mocht u uw reservering graag uitbreiden met een massage behandeling, dan kunt u hiervoor terecht in ons hotel bij de salon van VitaWell. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, vult u dan onderstaand formulier in en plaats uw reservering voor een massage behandeling. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen over de mogelijkheden.

Houdt u er rekening mee, dat meerdere massages op dezelfde tijd meestal niet mogelijk zijn. Aansluitend reserveren kan wel.

Afspraak maken formulier

 

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Kerst / Oud & Nieuw

Kerst / Oud & Nieuw

Kerstlichtjes, glühwein, vuurwerk en sneeuwpoppen... Wij hebben er al zin in! Sluit het oude jaar goed af en kies voor één van onze feestelijke arrangementen.

v.a. €85,00

Bekijk
Wintersport

Wintersport

Comfortabel, goed verzorgd en behoorlijk sneeuwzeker is het grootste skigebied van het Sauerland. Prachtige pistes op nog geen drie uur rijden van Nederland.

v.a. €34,00

Bekijk
Wandelen

Wandelen

Omringd door uitgestrekte bossen en een fantastisch uitzicht op de hoogste berg van Sauerland... In deze omgeving maakt u de mooiste wandelingen!

v.a. €89,00

Bekijk
Fietsen

Fietsen

Sauerland is dankzij haar prachtige natuur uitgegroeid tot een echt fietsgebied. Wij hebben dan ook verschillende arrangementen voor alle liefhebbers!

v.a. €89,00

Bekijk
Motorrijden

Motorrijden

Motorrijden in Winterberg en omstreken? Dat moet u als echte motorliefhebber beslist een keer meemaken. Bekijk de verschillende arrangementen hier.

v.a. €89,00

Bekijk
Relaxen

Relaxen

Een leuke boottocht? Een mooie boswandeling? Of misschien een dagje vertoeven in de sauna... Bij dit arrangement staat genieten in ieder geval centraal!

v.a. €89,00

Bekijk
Classic Car

Classic Car

Wij bieden u, of uw oldtimer vereniging, hét vertrekpunt voor mooie routes. Geniet van de prachtige bosrijke omgeving en zijn vele karakteristieke dorpjes.

v.a. €89,00

Bekijk