Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Massage

Na een hele dag op de pistes of bijvoorbeeld een dagje fietsen is het goed om even te ontspannen. In onze salon kunt u terecht voor verschillende heerlijke massages.

Mocht u uw reservering graag uitbreiden met een massage behandeling, dan kunt u hiervoor terecht in ons hotel bij de salon van VitaWell. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, vult u dan onderstaand formulier in en plaats uw reservering voor een massage behandeling. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen over de mogelijkheden.

Houdt u er rekening mee, dat meerdere massages op dezelfde tijd meestal niet mogelijk zijn. Aansluitend reserveren kan wel.

Afspraak maken formulier

 

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Kerst / Oud & Nieuw

Kerst / Oud & Nieuw

Kerstlichtjes, glühwein, vuurwerk en sneeuwpoppen... Wij hebben er al zin in! Sluit het oude jaar goed af en kies voor één van onze feestelijke arrangementen.

v.a. €85,00

Bekijk
Wintersport

Wintersport

Comfortabel, goed verzorgd en behoorlijk sneeuwzeker is het grootste skigebied van het Sauerland. Prachtige pistes op nog geen drie uur rijden van Nederland.

v.a. €34,00

Bekijk
Wandelen

Wandelen

Omringd door uitgestrekte bossen en een fantastisch uitzicht op de hoogste berg van Sauerland... In deze omgeving maakt u de mooiste wandelingen!

v.a. €89,00

Bekijk
Fietsen

Fietsen

Sauerland is dankzij haar prachtige natuur uitgegroeid tot een echt fietsgebied. Wij hebben dan ook verschillende arrangementen voor alle liefhebbers!

v.a. €89,00

Bekijk
Motorrijden

Motorrijden

Motorrijden in Winterberg en omstreken? Dat moet u als echte motorliefhebber beslist een keer meemaken. Bekijk de verschillende arrangementen hier.

v.a. €89,00

Bekijk
Relaxen

Relaxen

Een leuke boottocht? Een mooie boswandeling? Of misschien een dagje vertoeven in de sauna... Bij dit arrangement staat genieten in ieder geval centraal!

v.a. €89,00

Bekijk
Classic Car

Classic Car

Wij bieden u, of uw oldtimer vereniging, hét vertrekpunt voor mooie routes. Geniet van de prachtige bosrijke omgeving en zijn vele karakteristieke dorpjes.

v.a. €89,00

Bekijk