Wintersport in Winterberg

Het hotel biedt uitzicht op de hoogste en bekendste berg van het Sauerland: "de Kahler Asten", en ligt naast de skiliften die u tot in het uitgestrekte skigebied van Winterberg brengen. Omdat het hotel net buiten het centrum van Winterberg ligt, kunt u buiten alle drukte om direct de skilift het skigebied in nemen. Heerlijk!

Skiliftkarussell Winterberg

De Skiliftkarussell Winterberg is onderdeel van de Wintersport-Arena Sauerland en de verbindingslift is gelegen naast ons hotel. Boek gezellig een kamer en geniet van het grootste aaneengesloten ticketgebied buiten de Alpen! 

Lees meer

Skipassen

Met één skipas kunt u van alle skiliften in de Skiliftkarussell gebruik maken. Skipassen met een geldigheid vanaf 3 dagen zijn in de gehele Wintersport-Arena Sauerland te gebruiken. Koop nu uw skipas en geniet van dit prachtige skigebied. 

Bekijk prijzen skipassen

Rodelliften

Rodelen is een fantastische activiteit voor jong en oud en zorgt voor een dag vol met pret. Stap op de slee en je bent klaar om te gaan! Heb je ook zin gekregen om met een slee naar beneden te scheuren? Klik dan hieronder voor meer informatie. Veel plezier!

Bekijk prijzen rodelliften

Skischool

Nog geen expert? Geen probleem! Bekijkt u onze lijst met skischolen en maak uw eigen keuze.

Lees meer

Ski-verhuur

Geen ski- of snowboard materiaal? Geen paniek! Bij ons op het terrein kunt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde wintersport vakantie huren. Dus lekker wakker worden in ons hotel, ontbijten, skispullen ophalen, bij de receptie uw skipas kopen... En dan bent u helemaal klaar voor een heerlijke dag op de piste! 

Lees meer

Skidepot

Het hotel heeft een skidepot  om skimateriaal op te bergen, welliswaar op eigen verantwoording ( eigen risico voor schade of verlies) en´s Avonds en s´nachts afgesloten!

  • Gratis Wi-Fi
  • Oplaadpunt voor elektrische auto´s
  • Bosrijke omgeving
  • Direct aan de piste

Boek kamer

v.a. €34,00 p.p.p.n.

Hulp nodig?
Wij helpen u graag
Of bel
0049 2981-9190