Direct overnachting boeken

Skiliftkarussell Winterberg

Ons hotel ligt aan de verbindingslift van de Skiliftkarussell Winterberg. De Skiliftkarussell Winterberg is onderdeel van de Wintersport-Arena Sauerland. De Arena is het grootste aaneengesloten ticketgebied buiten de Alpen. Met één ticket heeft u toegang tot 8 skigebieden in Sauerland, 74 skiliften, 96 afdalingen en een totale pistelengte van 62 kilometer.

De pistes

Voor de beginnende skiërs zijn de oefenliften bij Herrloh (Nr. 17 tot 19), de pistes op de Bremberg (Nr. 9 tot 11) en de Käppchenhang (Nr. 15) ideaal. Maar ook de gevorderden kunnen hier terecht: probeer uw skivaardigheden eens uit op de Slalomhang (Nr. 14), de steilste afdaling ten noorden van de Alpen. Of probeer eens de zwarte pistes naast de St. Georg springschans.

Avondskiën

’s Avonds skiën bij kunstlicht… Wat een bijzondere ervaring! Er zijn in totaal 14 verlichte pistes die bij elkaar 8 kilometer lang zijn. Alle kunstlichtpistes kunnen machinaal besneeuwd worden.

Volledig besneeuwd skigebied

De Skiliftkarusselll Winterberg beschikt over een moderne sneeuwinstallatie, zodat het skigebied zo goed mogelijk besneeuwd kan worden. Daarmee kunnen zij wintersportplezier bieden van circa half december tot half maart.

  • Gratis Wi-Fi
  • Oplaadpunt voor elektrische auto´s
  • Bosrijke omgeving
  • Direct aan de piste

Boek kamer

v.a. €34,00 p.p.p.n.

Hulp nodig?
Wij helpen u graag
Of bel
0049 2981-9190